LENte voordeel!! 15% korting op de hele collectie!!

Retourneren

Wilt U uw bestelling of een deel daarvan retour sturen?

U heeft bij ons de mogelijkheid om dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling te mogen doen. Dit kan echter alleen als U de bestelde artikelen ongedragen en in ongeschonden staat, vergezeld van de bijgevoegde factuur of pakbon, aan ons retour stuurt. Indien U gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid van retourzending?  Dan zijn de kosten van retour altijd voor rekening van U als consument. Wel kunt U, tegen een voordelig tarief á € 5 euro een retoursticker aanvragen  (i.pl.v. € 6,95)   Dit kunt U doen via info@marjolingerie.nl  Na betaling daarvan ontvangt U deze sticker via de mail. Deze bevestigd U dan op de doos en dan kunt U uw retourzending zo afgeven bij een verzendpunt.(let wel!  Dit is alleen van toepassing voor U als U uw bestelling als pakket wilt retourneren. Bij retouren via envelop is dit niet mogelijk)

Retouradres:    Marjo Lingerie     p.a. Korte Kerkstraat 19   5664HE   Geldrop.

Of U kunt uw pakket zelf bij het dichtstbijzijnde postkantoor afgeven en de daar benodigde stappen zelf regelen. Bij afgifte van uw pakket ontvangt U daarvan een bewijs, zorg ervoor dat U dit bewijs goed bewaart. In het geval van vragen over uw retourzending kunnen wij om dit bewijs vragen om te onderzoeken wat de status van uw retourzending is.

Wanneer wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, streven wij ernaar het door ons verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terug te storten op uw bank-, giro- of creditcard rekening. Beschadigde artikelen worden in overleg retour genomen met eventueel inhouding van een redelijke schadevergoeding.