LENte voordeel!! 15% korting op de hele collectie!!

Bezorgen

Bestellingen boven €35,- versturen wij Gratis. Overige bestellingen berekenen wij €3,95 verzendkosten. Voor verzendingen naar België en Duitsland rekenen wij altijd € 6,95.

Al uw aankopen worden bezorgd door PostNL. PostNL beschikt over een professionele bezorgingservice en levert van maandag t/m zaterdag van 9.00 – 21.00. Heeft u een voorkeur op welke dag geleverd moet worden dan kunt u dit aangeven in uw bestelling en wij regelen dit voor u. Heeft u uw bestelling al geplaatst dan kunt u best telefonisch contact met ons opnemen om een datum door te geven.

Binnen enkele minuten na het afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail. Hierin staat een bestelnummer. Zodra wij uw bestelling hebben verzonden met PostNL, ontvangt u opnieuw een e-mail met een Track & Trace code. Met deze code kunt u, op de dag van bezorging, de status van de verzending vinden en tevens een tijdsindicatie van bezorging.

Bent u niet aanwezig op het moment van afleveren, dan wordt uw pakket standaard bij uw buren aangeboden. Als dat ook niet lukt, dan zult u een bericht van de bezorger ontvangen en wordt het de dag nadien, of zoals aangegeven op de melding opnieuw aangeboden.

Indien u en uw buren bij de tweede aanbieding niet thuis zijn en uw pakket niet hebben kunnen ontvangen, dan kunt u met het bericht van de bezorger de zending ophalen op een van de PostNL afhaalpunten. Als u uw zending gaat ophalen dient u zich altijd te kunnen legitimeren.